Monipuo­lisesta matto­valikoi­mastamme löydät perin­teiset kudotut räsymatot, ryijy­matot, käytävä- ja eteismatot sekä uniikit designmatot.

Matto on sisustuselementti, joka vaikuttaa koko huoneen yleisilmeeseen. Kun huonekalut, matto ja huoneen muut tekstiilit sekä koriste-esineet muodostavat harmonisen kokonaisuuden, tilasta tulee viihtyisä ja näyttävä - sellainen, missä Sinä viihdyt.

Kotimaisten ja ulkomaisten tuottajien valmistamista matoistamme löytyy runsaasti vaihtoehtoja vaativampaankin makuun. Vaihtuvien valikoimien ansiosta voit piristää sisustustasi vaikkapa vuodenaikojen mukaan vaihtuvilla matoilla. Talvella tummempi matto tuo tunnelmaa ja rauhallisuutta, keväällä kirkkaat värit antavat uutta puhtia. Kun sävytät myös huoneen muut tekstiilit maton mukaan, tuloksena on kokonaan uusi sisustus - ilman uusia huonekaluja.

Teemme mattoja myös mittatilaustyönä. Näin saat sopivat matot niin kotiin, toimistoon kuin julkisiin tiloihin. Erikoismittaiset matot toteutetaan täsmälleen antamiesi mittojen mukaan, jolloin saat erikoisemmatkin lattiatilat upeasti sisustettua. Alta löydät lisätietoa erikoispalveluistamme.

Lue lisää mattomallis­toistamme seuraavien valmis­tajien kotisivuilta: